All4Labels

Danmark

All4Labels Danmark, med placering i Stevnstrup och Birkerød, startades år 1975. Vi är idag 160 anställda med massor av erfarenhet och flexibilitet. Vi drivs av möjligheten att kunna ge dig den precis rätta etikettlösningen. Vi är mer än bara ett vanligt etiketttryckeri, eftersom vårt upplägg gör det möjligt för oss att uppfylla vilket som helst önskemål från våra kunder.

1975

Grundlagt

20.000

㎡ stor fabrik

2

fabriker

Stevnstrup
Birkerød

Stevnstrup

Vores nyrenoverede 20.000 m2 store fabrik syd for Randers med 130 medarbejdere, tilbyder både digital trykteknologi, flexo, silke- og hybridtryk af etiketter samt specialmaskiner, pre-press udstyr og dedikerede efterbehandlingsmaskiner. Specialudstyr sikrer os fleksibilitet til at kunne fremstille skræddersyede markeds- og kundeløsninger.

Vårt

globala

Nätverk

Våra siffror

Vårt mål är att erbjuda rätt etikettlösning för våra kunder och att förena deras varumärken med konsumenter. Innovativa och hållbara förpackningslösningar, marknadens bästa service och kvalitet med den nyaste teknologin är bara en del av erbjudandet. Att sätta riktmärken för säkerhet och service för att glädja våra anställda och kunder är en annan. Mänskliga band, ansvar och kundfokus fulländar vårt erbjudande till dig.

2000+

kunder

160

engagerade anställda

85+

produktionsmaskiner

Teknologi

Investeringar i den senaste teknologin har alltid varit viktigt för oss. Vi erbjuder alla ledande utskriftsteknologier i upp till 10 färger inkl. 7 digitala pressar, flexo och screen. Tack vare vår hybridutrustning som omfattar kall och varm folie, upphöjda tryckfärger och lacker och en kombination av utskriftstekniker kan vi skapa specialeffekter som fångar konsumenternas uppmärksamhet. Laminering och delaminering av flera lager och material öppnar upp för alla slags tekniska etikettlösningar.

Lösningar

Vi drivs av möjligheten att kunna ge dig den precis rätta etikettlösningen. Antingen du behöver etikettutsmyckningar, RFID-etiketter, flerbladsetiketter, 10-färgsetiketter eller något helt annat, så kan vi göra det. Vi är ISO-, FSC- och ISCC PLUS-certifierade och UL-godkända. Förstklassiga serviceprogram som skräddarsydda lösningar, KANBAN, beställningsutskrift och VMI ger dig den kompletta lösningen.

Previous slide
Next slide